Vaša pleť potrebuje niekedy viac. Hydratácia pleti - Esthederm Intensive Hyaluronic,

Vaša pleť potrebuje niekedy viac. Hydratácia pleti - Esthederm Intensive Hyaluronic,

Jeseň je v plnom prúde a naša pleť je v tomto sychravom a už aj mrazivom období obzvlášť zraniteľná. Častou reakciou je praskanie pleti, vytváranie šupiniek, vytvára sa drsný povrch kože. Dochádza k dehydratácii. Dehydrovaná, suchá koža je výsledkom zvýšenej straty vody spojenej s poruchami lipidového zloženia pokožky. Aké su riešenia? Ako môžme našej pleti pomôcť?

Odpoveďou je intenzívna hydratácia pleti a to pomocou produktov ESTHEDERM INTENSIVE HYALURONIC. Produkty z tejto intenzívnej hydratačnej rady sú prvou pomocou pre našu pleť nielen pri silnej dehydratácii kože, ale aj pri tvorbe vrások. Sú ideálnym začiatkom každej protivráskovej starostlivosti.

Kyselina hyalurónová sa prirodzene vyskytuje v epidermis ako aj v dermis. A teda vo vrchnej časti našej kože, ako aj v jej strednej časti. Kyselina hyalurónová funguje ako prírodný zásobník vlhkosti, ktorý pomáha udržovať pleť mladistvú. Produkty Intensive Hyaluronic sú unikátne v tom, že obsahujú kombináciu až troch foriem vysokočistej kyseliny hyalurónovej, ktoré prenikajú do rôznych vrstiev pokožky.

INTENSIVE HYALURONIC: Starostlivosť pre intenzívnu hydratáciu a elasticitu pokožky

  • Zvlhčuje, zlepšuje elasticitu kože a vypĺňa vrásky.
  • Reštartuje prirodzenú tvorbu kyseliny hyalurónovej v dermis, a tak poskytuje dlhodobú redukciu vrások.
  • Chráni pred oxidačným stresom - hyaluronic krém.

VÝSLEDKY: Vaša koža bude pružnejšia, hladšia a viditeľne mladšia.

POUŽITIE: Aplikujte ráno a večer. Najprv sérum, potom krém na čistú a suchú pokožku ako súčasť dvojmesačnej kúry. Masku používajte dva-trikrát týždenne. Naneste hrubú vrstvu, nechajte pôsobiť 15 minúť a zmyte. Môže byť používaná aj ako nočný krém. Kúra Intensive Hyaluronic je vhodná aj po estetických procedúrach, napr. injekciách.

DARČEK: Kúpte si teraz aj krém aj sérum a dostanete od nás ako darček Očné náplaste Lift & Repair v hodnote 62eur. A to všetko zabalené v exkluzívnom darčekovom balení :)