Tak účinná ako sérum samotné. Objavte tajomstvo ikonickej celulárnej vody.

Tak účinná ako sérum samotné. Objavte tajomstvo ikonickej celulárnej vody.

Bunková voda je základným krokom starostlivosti o krásnu pleť. Patentovaná inovácia je v dokonalom spojení s vodou pokožky. Poskytuje pleti hydra-booster efekt, antioxidačné účinky a dodáva pleti potrebnú energiu. Nová bunková voda je obohatená o kyselinu hyalurónovú, stopové prvky a biomimetické peptidy.

Pri použití pred aplikáciou vášho obľúbeného krému alebo séra sa rutinná starostlivosť o pleť premení na rituál mladosti. Vďaka bunkovej vode získate trvalo mladšiu a krásnejšiu pleť.

Od svojho vzniku v roku 1978 Výskumné centrum Institut Esthederm skúma podmienky, za akých sa objavil život na Zemi – voda, svetlo, symbiotický vzťah medzi živými bytosťami a ich prostredím – aby mohlo navrhnúť odlišný typ kozmetiky, ktorý definuje pokožku ako ekosystém.

Štúdium týchto pozitínych interakcií viedlo k riešeniam, ktoré berú ohľad na biológiu pokožky a berú do úvahy kontext prostredia, aby lepšie ochránili prirodzené zdroje a uchovali mladší vzhľad pleti.

Preto pre Institut Esthederm je voda zdroj života a hlavná zložka všetkých kozmetických príravkov z hľadiska objemu. Sama o sebe je dynamickým a fyziologickým príravkom v starostlivosti o pleť. Navyše je v osmóze s pokožkou a efektívnym faktorom omladzovania

Nová celulárna voda je ešte aktívnejšia, v perfektnom súlade s pokožkou. Jej patentované zloženie s obsahom hydra boosteru, antioxidantov a energie je zdrojom omladenia, ktoré sa každý deň rozptýli a prenikne do pokožky.

CELULÁRNA VODA UDRŽIAVA BUNKY POKOŽKY ZDRAVÉ .
NOVÝ PATENT CELULÁRNEJ VODY SME NAVRHLI TAK , ABY UDRŽALA POKOŽKU VIDITEĽNE MLADŠIU .

FYZIOLOGICKÁ CELULÁRNA VODA, PRETOŽE 4. SKUPENSTVO VODY EXISTUJE

Ide o vodu, ktorá tvorí naše telá, telá zvierat a rastlín. Táto vysoko odborne definovaná voda má špecifické bioelektronické vlastnosti, vďaka ktorým patrí medzi fyziologické tekutiny zdravých organizmov. Prispieva ku štruktúre a architektúre molekúl a k regulácii metabolizmu. Pomáha tvoriť a rozkladať molekulárne kombinácie. Táto aktívna voda je zásadná pre metabolizmus a omladenie buniek a má špecifické vlastnosti, ktoré napodobňujú vlastnosti vody obsiahnutej v koži.

Princíp života, fyziologická celulárna voda, je nevyhnutná pre správne fungovanie všetkých molekúl, ktoré tvoria bunky kože. Rozhoduje nielen o štruktúre, súdržnosti a odolnosti kože, ale aj o jej metabolizme. Kožné bunky sa nemôžu obnoviť alebo fungovať bez vody.

Z fyzikálneho hľadiska voda predstavuje viac ako 70% hmoty bunky. Prenáša výživu. Je rezervoárom, pretože má spojenie s časťami tela, ktoré zachytávajú vodu. Rozhoduje nielen o štruktúre, súdržnosti a odolnosti kože, ale aj o jej metabolizme. Kožné bunky sa nemôžu obnoviť alebo fungovať bez vody. Avšak z dynamického hľadiska voda zahŕňa 99% nášho tela, pretože je to prostriedok medzibunkovej komunikácie, čím sa zúčastňuje na biosyntéze všetkých molekúl v živej bytosti.

Celulárna voda naplní silou omladenia srdce každej bunky.

Bunková voda je základným krokom starostlivosti o krásnu pleť. Patentovaná inovácia je v dokonalom spojení s vodou pokožky. Poskytuje pleti hydra-booster efekt, antioxidačné účinky a dodáva pleti potrebnú energiu. Nová bunková voda je obohatená o kyselinu hyalurónovú, stopové prvky a biomimetické peptidy. Pri použití pred aplikáciou vášho obľúbeného krému alebo séra sa rutinná starostlivosť o pleť premení na rituál mladosti. Vďaka bunkovej vode získate trvalo mladšiu a krajšiu pleť.

H Y D R A B O O S T E R – A N T I O X I D A N T – E N E R G I A

Celulárna voda posilňuje a zvyšuje hydratačnú kapacitu všetkých produktov starostlivosti o pleť vďaka svojim hydroskopickým a jedinečným absorpčným vlastnostiam, ktoré súvisia s jej vysokou úrovňou kompatibility s kožou. Celulárna voda rýchlo impregnuje povrchové vrstvy pokožky vďaka vysokému koeficientu zmáčavosti, ktorý optimalizuje absorpciu kožou. Celulárna voda zachováva mladistvosť kože a bráni poškodeniu voľnými kyslíkovými radikálmi a oslabeniu bielkovín a tukov, kľúčových zložiek kožného matrixu a buniek samotných. Celulárna voda posilňuje metabolizmus a stimuluje produkciu energie každej bunky kože.

CELLULAR WATER PATENT

Hydra booster - Antioxidant - Energia.

100% biomimetické prísady: karnozín (dipeptid), hypotaurín (pro aminokyselina), kyselina citrónová, stopové prvky, minerálne soli, kyselina hyalurónová. Jedinečné v kozmetike: testované fyziologické bioelektronické vlastnosti, ktoré sú podobné vlastnostiam vody v pokožke.

PRE KOHO?

Produkt starostlivosti o pokožku tváre a tela pre všetky typy pokožky a všetky vekové skupiny. Rýchla a jednoduchá starostlivosť o pleť, ktorá zmení každodennú rutinu na rituál omladnutia.

PÔSOBENIE

Zdroj energie a bunkovej vitality, odolný proti faktorom starnutia. Keď ju nastriekate predtým, ako použijete ďalšie produkty starostlivosti o pleť, maximalizuje ich účinky. Aplikovaná pomocou odporúčaného protokolu Institut Esthederm, funguje ako energizujúci krok v každom rituáli starostlivosti o pleť v kozmetickom salóne.

VÝSLEDKY

Okamžité: komfort a skvelý pocit sviežosti

Každý deň: pokožka je lepšie chránená pred starnutím (antioxidačná ochrana, optimalizovaný metabolizmus).

Dlhotrvajúce: pokožka získa naspäť svoju vitalitu, jas a hydratáciu.

POUŽITIE

Použite ju po odstránení make-upu a čistení predtým, ako použijete sérum alebo krém na tvár. Môžete ju používať tak často, ako potrebujete počas celého dňa. Ideálna aj na fixáciu make-upu. Pred aplikáciou iného prípravku starostlivosti o pleť aplikujte celulárnu vodu na celú tvár a jemne ju vmasírujte, aby pokožka hmlu absorbovala. Celulárnu vodu môžete použiť aj pred akýmkoľvek produktom starostlivosti o pleť.