PROFESIONÁLNE LÍČENIE A INSTITUT ESTHEDERM - LÍČTE SA DOKONALE

PROFESIONÁLNE LÍČENIE A INSTITUT ESTHEDERM - LÍČTE SA DOKONALE

Plesová sezóna je v plnom prúde a každá z nás chce na dôležitej udalosti vyzerať dokonale. Ponúkame Vám pár tipov ako zvládnuť líčenie čo najlepšie a na ktoré produkty Institut Esthederm by ste určite nemali zabudnúť :)

Alebo zverte svoju pleť do rúk profesionálov a objednajte sa na profesionálne líčenie priamo do nášho salónu Institut Esthederm ART na Plynárenskej v Bratislave. Pleť bude krásna, zjednotená, tvár bude symetrická. Budete sa cítiť lepšie, sebavedomejšie, bude z vás vyžarovať pohoda a sebaistota. V salóne Institut Esthederm ART ponúkame profesionálne líčenie s exkluzívnou kozmetikou EVA GARDEN. Či už Vás čaká dôležité obchodné stretnutie, alebo sa chystáte na večernú párty, ples, či svadbu, naše vizážistky sú tu pre Vás.

Líčte sa dokonale!

Aktuálnym trendom v líčení je prirodzený vzhľad a svieža farba pleti. Pre krásne líčenie je nevyhnutné dôkladné vyčistenie pleti bez zbytočnej agresie, jemnými a účinnými prípravkami. Po vyčistení treba použiť hydratačný prípravok. Hydratácia je základom sviežej a krásnej pleti.

Správny výber pleťového krému

Každá pleť si však vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Vďaka správne vybranému pleťovému krému líčenie lepšie drží a ponúka oveľa žiarivejší výsledok. Suchá pleť potrebuje výživný krém, ktorý však nesmie byť mastný, aby líčenie dobre držalo. Zmiešaná a mastná pleť uprednostňuje hydratačný alebo zmatňujúci krém.

Pre mladú pleť bez nedokonalostí sú vhodné BB krémy, ktoré spájajú výhody krému a mejkapu, a pleť tak nezaťažujú. Ak máte tridsať rokov, hydratačný krém dokáže vytvoriť pekný vzhľad. Ak máte štyridsať, odporúčame spevňujúce a vyhladzovacie prípravky. Keď máte päťdesiat, odporúčame pridať krém na spevnenie pleti, ktorý sa aplikuje aj do okolia tváre.

Podkladová báza

Keď je pleť hydratovaná, aplikujte podkladovú bázu, vďaka ktorému dodáte pleti sviežosť. Podkladový krém zjednotí farbu pleti, odstráni začervenania a nepravidelnosti a vytvára efekt ilúzie. Stačí aplikovať malé množstvo na líca, čelo, nos a bradu.

Správny výber krycieho krému

Kľúčový element líčenia je výber krycieho krému, musí zamaskovať vrásky a dodať žiarivosť pleti. Dôležité je aplikovať krycí krém na celú tvár, naniesť krátkymi ťahmi na centrálnu časť tváre a postupne ho rozotierať do strán. Precízni buďte hlavne okolo vlasov, obočia a očí. Farebný odtieň je základ. Je jedno aký kvalitný make up by ste kúpili, keď odtieň nebude absolútne ladiť s vašou pokožkou. Dbajte teda na to, aby sa farba mejkapu čo možno najviac podobala farbe vašej pleti. Skúšajte mejkap vždy priamo na tvári a ideálne na dennom svetle. Najlepším miestom na testovanie vhodného odtieňa je hrana spodnej čeľuste. Táto oblasť sa totiž nachádza v priamom susedstve s krkom a zároveň na ňu optimálne dopadá svetlo. V prípade ak to nie je možné testujte na zápästí, kde je pokožka svetlá, najviac podobná tvári.

Nie je dobré, ak budete používať makeup jednej značky spolu s podkladovým krémom inej značky, a to celé na záver prepúdrujete púdrom úplne inej značky. Dbajte na to, aby líčidlá spolu ladili. Výsledok líčenia bude lepší a vaša pleť nebude trpieť.

Korekcia

Na zamaskovanie šedých zón, malých nedokonalostí a na presvetlenie tváre odporúčame aplikovať štetcom korektor pod oči, okolo vonkajšieho kútika oka v smere ku spánkom, na kontúry nozdier, okolo úst alebo do jamky na brade. Na zakrytie kruhov pod očami naneste korektor s bledším odtieňom ako je krycí krém tenkým štetcom len na kruh pod očami a rozotrite ho do vnútorného kútika oka. Nakoniec zafixujte púdrom.

Ak je pleť okolo očí jemná a suchá, so sklonom k tvorbe vrások, je dobré zmiešať kvapku hydratačného krému s korektorom na kruhy pod očami. Líčenie bude jednoduchšie a väčšmi priľne k pokožke.

Farba na líčka, rozjasňovač, púder

Sviežosť pleti dodá rozjasňovač. Aplikujte ho jedným ťahom štetca pod nadočnicový oblúk, pod vrchol obočia a do vnútorného kútika oka. Jemne ho rozotierajte až ku spánkom. Môžete nakresliť žiarivú čiaru na strednej časti tváre, aby ste tam zachytili svetlo, a potiahnuť do stratena. S rozjasňovačom by ste mali zaobchádzať naozaj šetrne. Farba na líčka je základom na vytvorenie zdravého vzhľadu. Farbu treba vyberať podľa odtieňa pleti. Nakoniec je potrebné aplikovať na celú tvár púdrový závoj, aby ste líčenie zafixovali.

CENNÍK PROFESIONÁLNEHO LÍČENIA

V salóne Institut Esthederm ART ponúkame aj profesionálne líčenie s exkluzívnou kozmetikou EVA GARDEN. Či už Vás čaká dôležité obchodné stretnutie, alebo sa chystáte na večernú párty, ples, či svadbu, naše vizážistky sú tu pre Vás. Výsledkom bude krásna a zjednotená tvár. Budete sa cítiť lepšie, sebavedomejšie, bude z Vás vyžarovať pohoda a sebaistota.
Svadobné líčenie
Trvanie 90min
Cena 70eur (vrátane skúšky)
Plesové líčenieTrvanie 60min
Cena 40eur
Príležitostné líčenieTrvanie 60min
Cena 40eur
Denné líčenieTrvanie 30min
Cena 20 eur
Kurz líčenia na každý deňTrvanie 120 minút
Cena 50eur / osoba

make up artist Renata