Novinka INTENSIVE PROPOLIS+ od INSTITUT ESTHEDERM: kompletné riešenie nedokonalostí a starnutia

Novinka INTENSIVE PROPOLIS+ od INSTITUT ESTHEDERM: kompletné riešenie nedokonalostí a starnutia

PROPOLIS: TROJITÝ ÚČINOK

Propolis prirodzene obsahuje veľké množstvo aktívnych molekúl, časť z nich je výborne indikovaná pre liečbu a prevenciu akné. Vysoko efektívne zloženie so 100% prírodnými aktívnymi ingredienciami, je vhodné pre liečbu akné v dospelom veku.


ČISTÍ A PÔSOBÍ PROTI NEDOKONALOSTIAM

Kyselina salicylová a zinok sú protizápalové, antibakteriálne molekuly s hojivým účinkom. Flavonoidy a fenolové
kyseliny (galangin, pinocembrin, kofein) zastavujú rast baktérii (najmä C. Acne - zodpovedné za akné).

ANTIOXIDAČNÝ ÚČINOK

Flavonoidy inhibujú oxidáciu lipidov a zachytávajú voľné radikály, ktoré spôsobujú predčasné stárnutie. Kyselina ferulová, silný antioxidant a strážca vitamínu C je efektívny bojovník proti vráskam, špeciálne spôsobeným znečisteným prostredím.

REGENERÁCIA

Propolis podporuje regeneráciu tkanív a hojivé procesy podporou tvorby kolagénu, esenciálnou zložkou
v dermis, jeho množstvo postupne sa vekom stráca.

INTENSIVE PROPOLIS+ PONÚKA STAROSTLIVOSŤ PRE NÁDHERNÚ PLEŤ V KAŽDOM VEKU

Akné v adolescentnom veku môže v dospelosti často prejsť k občasným zápalom, ktoré sa vždy zhoršujú so stresom a znečisteným prostredím.
Akné v dospelosti je zápalové s menej čiernymi bodkami ako v pubertálnom období. Je charakteristické menším počtom zápalov, lokalizovaných hlavne na dolnej časti tváre (kontúry tváre, čeluste).
Toto akné sa zhoršuje pred menštruáciou alebo v náročnom stresovom období. Nosenie rúšok tomuto fenoménu tiež veľmi nepomáha. Podľa francúzskej štúdie (Rocha and Bagatin,2018) má až 40% žien pretrvavajúce akné, polovica z nich má jazvy, 78% z nich sa zhoršuje akné pred menštruáciou a 90% má skúsenosť so znamienkami po akné. Faktory ktoré vplývaju na vznik akné a nedokonalostí sú hlavne:

Životní štýl: stres, fajčenie a alkohol zvyšuje produkciu stresového hormónu kortizolu, hormónu, ktorý zvyšuje tvorbu zápalu. Konzumácia potravín s vysokým glykemickým indexom stimuluje mazové žlazy k aktivite a spôsobuje nedokonalosti.
Znečistenie: voľné radikály, oxidácia squalénu- prirodzená súčasť kožného mazu, spúšťa zápalovú reakciu, ktorá zhoršuje akné. Toto môže byť naviac zhoršené vďaka opakovanému čisteniu nevhodnou čistiacou starostlivosťou, ktorá je moc drsná alebo nevhodná pre problematickú pokožku.
Hormonálna nerovnováha: počas mesačného cyklu dochádza k výkyvom v množstve pohlavných hormónov, ktoré ovplyňujú kvalitu pleti.
Dedičnosť: rodinná história akné bola objavená u 59% klientov, dá sa to predpokladať za dedičný faktor.

A ČO STÁRNUTIE?
Strata tónu pokožky spôsobuje viditeľnejšie póry. Vznik vrások komplikuje dennú rutinu a spôsobuje ďalší problém pre ženy s nedokonalosťami.

Odpoveďou INSTITUT ESTHEDERM na tieto problémy je nový INTENSIVE PROPOLIS+, kompletné riešenie na nedokonalosti a známky starnutia.

Pre maximálnu účinnosť na vrásky a zároveň nedokonalosti, bol rad PROPOLIS+ obohatený tými najefekttívnejšími ingredienciami z propolisu: KYSELINA SALICYLOVÁ, ZINOK & KYSELINA FERULOVÁ.
Mať najvyššiu kvalitu pokožky, vyhladenú a rozjasnenú pleť je snom veľa žien. Docielenie zamatovo jemnej a nemastnej pokožky bez nedokonalostí je misia INSTITUT ESTHEDERM. Vďaka trojitému účinku Propolisu+ ponúka riešenie pre všetky ženy, ktoré bojujú s nedokonalosťami a zároveň so známkami starnutia.
Rad Propolis+ je zložený z Cellulárnej vody, ktorá optimalizuje kvalitu bunkového cyklu.