INTENSIVE PROPOLIS - TERAPIA PRE PLEŤ S NADMERNÝM MAZOTOKOM A SKLONOM K AKNÉ

INTENSIVE PROPOLIS - TERAPIA PRE PLEŤ S NADMERNÝM MAZOTOKOM A SKLONOM K AKNÉ

PROPOLIS ako prírodné "antibiotikum" pre pleť náchylnú k akné.

Ako spoznáte, že máte mastnú pleť? Mastná pleť má sklon produkovať viac mazu, než by ste si priali, pleť sa leskne a nedrží na nej make-up, máte rozšírené póry a často sa vám tvoria vyrážky a čierne bodky. Pleť dôkladne odličujte a hlavne správne čistite. Zamedzíte tak upchávaniu pórov. Na každodenné odličovanie a čistenie mastnej pleti je ideálny čistiaci gél/ pena. Po každom čistení pleti použite upokojujúce pleťové tonikum Propolis, ktoré pokožku zároveň hydratuje a detoxikuje. A samozrejme absolútne nevyhnutné je aj doplnkové čistenie pleti raz alebo dva krát do týždňa s produktmi GENTLE DEEP PORE CLEANSER hĺbkový čistič pórov a LIGHTENING BUFFING MASK zosvetľujúca maska.

propolis

Aký je najlepší krém na mastnú pleť a čo na ňu vôbec použiť?

INTENSIVE PROPOLIS - STAROSTLIVOSŤ PROTI NEDOKONALOSTIAM čistí kožu a normalizuje tvorbu séba. Uvoľňuje zanesené póry a čistí pleť. Upokojuje a zmierňuje začervenanie spôsobené nedokonalosťami. Vaša pleť bude upokojená a viditeľne čistejšia. Zároveň koriguje škvrny, bráni tvorbe jaziev, vyhladzuje a zjemňuje povrch pleti.

PROPOLIS: TÁTO ZMES ŽIVICOVÝCH LÁTOK ZBIERANÝCH VČELAMI MÁ POZORUHODNÉ ČISTIACE, ANTISEPTICKÉ A UPOKOJUJÚCE VLASTNOSTI.

Sérum a následne krém aplikujte ráno a večer ako súčasť samostatnej dvojmesačnej kúry. Je vhodný aj po estetických procedúrach ako ošetrenie laserom či LED svetlom.