EXCELLAGE - VEDA O EXCELENTNOSTI. NOVINKA OD INSTITUT ESTHEDERM

EXCELLAGE - VEDA O EXCELENTNOSTI. NOVINKA OD INSTITUT ESTHEDERM

NOVINKA OD INSTITUT ESTHEDERM

Ženy vo veku 50 a viac rokov chcú žiť v harmónii so svojím vekom a hľadajú dlhodobé kozmetické riešenia. Krása v každom veku znamená koniec boja so známkami starnutia, ako to predpokladali vo výskumných laboratóriách Institut Esthederm už v roku 1978. Preto vznikol Excellage inšpirovaný ekobiologickou koncepciou Naos, originálny koncentrát účinnosti a pôžitku v starostlivosti o pokožku. EXCELLAGE, veda o excelentnosti, ktorá spája príjemný pocit s mimoriadnou efektívnosťou: hustota − výživa − rozžiarenie. 

BUNKOVÁ KOMUNIKÁCIA V CENTRE ZÁUJMU EXCELLAGE

Excellage umožňuje lepšiu komunikáciu buniek, obnovuje súdržnosť tkanív a dermálnu hustotu, posilňuje epidermálnu bariéru a výživu, zlepšuje žiarivosť pleti a vďaka celulárnej vode zvyšuje hydratáciu. Vedecký výskum Institut Esthederm vyvinul inovatívne „inteligentné polysacharidy“, ktoré dokážu reaktivovať konexíny zodpovedné za esenciálnu bunkovú komunikáciu a spojenia v koži, ktoré sú kľúčom k jej pevnosti.  V kombinácii s profesionálnymi protokolmi salónového ošetrenia Institut Esthederm, je možné dosiahnuť excelentný efekt a dokonalý zážitok.

ÚČINKY EXCELLAGE

  • Pokožke vracia hustotu: technológia REPAIR+ v spojení s biomimetickým peptidom obnovuje štruktúru a pevnosť pokožky a zároveň ju regeneruje.
  • Vyživuje: ušľachtilý a vzácny olej z kamélie, ktorá sa zberá raz ročne na ostrove Jeju - v lokalite zapísanej do Zoznamu svetového dedičstva UNESCO. Je bohatý na kyseliny omega -3, -6,-9 a pokožku vyživuje do hĺbky. Zároveň zaisťuje lepšiu súdržnosť buniek v epiderme. 
  • Navracia rozžiarenie: glyko-biopolymér rastlinného pôvodu vyhladzuje mikropovrch pokožky, viditeľne zlepšuje jej textúru a oživuje jej rozžiarenie.
  • Chráni pred oxidačným stresom: patentovaná technológia GLOBAL CELLULAR PROTECTIONeliminuje voľné radikály a chráni pokožku pred fotostarnutím a agresívnymi vplyvmi prostredia.

POSLANIE INSTITUT ESTHEDERM - DLHOTRVAJÚCA KRÁSA

Naše produkty starostlivosti o pleť sú navrhnuté tak, aby s postupom času chránili a optimalizovali prirodzené zdroje pokožky a naučili ju znovu sa prispôsobovať svojmu prostrediu.

UMENIE UNIKATNÉHO ZLOŽENIA: PATENT CELLULAR WATER

Táto jedinečná aktívna bunková voda v našich zloženiach reprodukuje kvality vody, ktorá sa v pokožke prirodzene nachádza. Optimalizuje vitalitu buniek a pomáha udržiavať mladosť. Zvyšuje efektívnosť starostlivosti o pleť v kombinácii s našimi salónovými ošetreniami.

PROFESIONÁLNE KNOW-HOW V SLUŽBÁCH KRÁSY

Pre exkluzívny zážitok a komplexnú starostlivosť odporúča INSTITUT ESTHEDERM ošetrenia v salónoch našich partnerov, ktorí sú odborníci na pokožku.