Esthederm jarný darček - pripravte sa na leto s Bronz Impulse

Esthederm jarný darček - pripravte sa na leto s Bronz Impulse

Akcia bola ukončená 30.9.2023

Jar sa hlási o slovo stále viac a krásnych slnečných dní nám pomaly bude pribúdať. Aby sme si ich mohli užiť naplno, pripravili sme si pre Vás skvelý darček. Pri nákupe dvoch rôznych letných produktov INSTITUT ESTHEDERM SUN CARE dostanete od nás ako darček sprej pre prípravu pleti na opaľovanie ESTHEDERM BRONZ IMPULSE SPRAY 150ml v hodnote 71€ :)

Stačí, ak si do objednávky pridáte dva rôzne opaľovacie produkty a darčekový produkt Vám bude do objednávky automaticky vložený. Ak si objednáte 4 letné produkty, darčeky dostanete dva, atď ;)

Esthederm Bronz Impulse je sprej na telo a tvár určený na prípravu na opaľovanie. Aplikujte na tvár a telo 14 dní pred opaľovaním ráno alebo večer (1x denne), alebo v priebehu 7 dní ráno a večer (2x denne), najlepšie 20 min. pred pobytom na slnku. Pokožka je pripravená na opaľovanie a je schopná sa chrániť. Pleť sa rýchlejšie a zdravšie opáli a zároveň sa sama prirodzene ochraňuje pred spálením a trvalým poškodením. Oživuje, naštartuje tvorbu hnedého farbiva a naučí pokožku správnemu opáleniu.

Doprajte si komplexnú SUN CARE starostlivosť o pleť a užite si slnečné lúče ako nikdy predtým.

*Ponuka sa nevzťahuje ku kúpe produktu MICELLAR AFTER SUN SHOWER GEL - TELOVÝ SPRCHOVÝ GEL PO OPAĽOVANÍ.

Ponuka je platná v našom oficiálnom eshope www.institut-esthederm.sk a platí do vypredania zásob.

Nie ste si istí, aké produkty Institut Esthederm sú pre Vás najvhodnejšie? Navštívte nás v našom novom showroome Institut Esthederm ART na adrese Plynárenská 6, Bratislava , kde Vám naše kozmetičky a odborní poradcovia Institut Esthederm pomôžu pri výbere tých správnych produktov pre Vašu pleť. K dispozícii sme Vám počas pracovných dní od 9.30 do 17.00.

Zaujímajú Vás novinky z esthedermového a ARTového prostredia? Sledujte nás na Instagrame ;)

Ďakujeme!

INSTITUT ESTHEDERM eshop
www.institut-esthederm.sk