ZÁZRAK MENOM SPIRULINA - ESTHEDERM INTENSIVE SPIRULINA, TERAPIA PROTI ÚNAVE

ZÁZRAK MENOM SPIRULINA - ESTHEDERM INTENSIVE SPIRULINA, TERAPIA PROTI ÚNAVE

Je Vaša pleť po lete ochabnutá, unavená a povädnutá? Vyskúšajte zázrak s menom SPIRULINA - KRÉM A SÉRUM ESTHEDERM INTENSIVE SPIRULINA. Perfektná terapia pre unavenú, povädnutú a stresovanú pleť bez jasu. Vďaka vysokej koncentrácii Spiruliny produkty INTENSIVE SPIRULINE pôsobia na unavenú a stresovanú pleť ako intenzívny "životabudič".

SPIRULINA je modrá mikroskopická sladkovodná modrá riasa (Cyanophyta), ktorá sa na zemi objavila pred vyše tromi miliardami rokov. Obsahuje viac ako 220 prvkov nutných pre život a je ideálnym riešením pre unavenú kožu bez vitality. Nazýva sa tiež „modré zlato“ pre svoje jedinečné zloženie, revitalizačné a obnovujúce účinky. Jej modrú farbu spôsobuje pigment fykocyanín, ktorý sa podieľa na tvorbe neurotransmiterov v mozgu. Je využívaná v zdravotníctve a výžive.

  • Kožu omladí, vyživí a posilní.
  • Redukuje známky únavy.
  • Obnoví žiarivosť, jemnosť a jas.

VEDELI STE? Jej lipidy sú veľmi bohaté na kyseliny linolovú a gama- linolovú, nevyhnutné pre funkciu pokožkovej bariéry. Jej priamo asimilovateľné sacharidy (glykogén a ramnóza) pomáhajú v pokožke udržiavať vlhkosť.

INOVÁCIA - RIASA AKO MEZOTERAPIA: Produkty starostlivosti o pleť obsahujúce spirulinu zvyšujú vitalitu a žiarivosť v každom veku, pôsobia ako mezoterapia.

INDIKÁCIE: Koža bez života, strata žiarivosti, známky únavy. Ako intenzívne kúry medzi ročnými obdobiami.

AKTÍVNA ZLOŽKA: Extrakt zo spiruliny Spirulina, vyše 220 živín, jedinečný výživno-energetický koncentrát namiešaný pre kožu bez života: 10 vitamínov, 10 minerálov, 18 aminokyselín, stopové prvky, antioxidanty, esenciálne mastné kyseliny

VÝSLEDKY: Okamžitá žiarivosť. Uvoľnená, tonizovanejšia, pevnejšia, hladšia a viditeľne vyživená a revitalizovaná koža.TEXTÚRA Vodová tekutina.

POUŽITIE: Aplikujte ráno a večer. Vždy sa najskôr na vyčistenú pleť aplikuje sérum a po pár minútach krém Intensive Spiruline.

ESTETICKÁ MEDICÍNA: Je vhodným doplnkom k procedúram mezoterapie. Vďaka svojej okamžitej účinnosti optimalizuje aj účinok ošetrení estetického omladzovania: rádiofrekvencia, frakčné lasery atď.