Nové sérum INTENSIVE VITAMIN C - dvojitý koncentrát, dvojitý výkon

Nové sérum INTENSIVE VITAMIN C - dvojitý koncentrát, dvojitý výkon

Nepretržite rozjasnená pleť a účinnosť proti tmavým škvrnám. Dvojitý koncentrát, ktorý po prvýkrát kombinuje 2 formy vitamínu C pre rýchlu a dlhotrvajúcu účinnosť.

Sérum v súlade s princípmi ekobiológie.

Nové unikátne sérum s dvoma formami VITAMÍNU C - čistý vitamín C (10% kyselina askorbová) pre okamžitý účinok a provitamín C (2% askorbyl glukozid) pre dlhodobý účinok s postupným uvoľňovaním, má vynikajúcu stabilitu vo vode, ľahko preniká do pokožky a je šetrnejší k našej planéte.

  • PRINCÍP 1: ČERPANIE INŠPIRÁCIE ZO ŽIVOTA Vitamín C, základný prvok života, je nevyhnutný na udržanie zdravej pokožky. V tele pôsobí ako hlavný antioxidant.
  • PRINCÍP 2 : POSILŇOVANIE PRIRODZENÝCH MECHANIZMOV PLETI NA OBNOVENIE JEJ ROVNOVÁHY INTENSIVE VITAMINE C² dodáva pokožke kyselinu askorbovú, aktívnu formu vitamínu C, ktorá je potrebná pre biologické funkcie pokožky.
  • PRINCÍP 3: PÔSOBENIE NA PRÍČINY DYSFUNKCIÍ KOŽE INTENSIVE VITAMINE C² pôsobí na 3 základné parametre pre zachovanie krásnej pleti: reguláciu pigmentácie, boj proti oxidačnému stresu a neosyntézu kolagénu.
  • PRINCÍP 4: OCHRANA EKOSYSTÉMU KOŽE INTENSIVE VITAMINE C² obsahuje 93,7% mimetických zložiek alebo podobných zložiek, ktoré sú v dokonalej afinite s pokožkou.

Vitamín C, respektíve jeho vysoko stabilná a účinná forma - ascorbyl glukosid, svojim dvojitým účinkom na depigmentáciu účinne a dlhodobo bojuje s pigmentovými škvrnami. Tie postupne blednú, strácajú sa. A nielen to! Aktívne formy vitamínu C majú pozitívny vplyv na tvorbu a organizáciu kolagénu. Sú výborným nástrojom omladzujúcej starostlivosti. Toto sérum navyše obsahuje aj 10% kyselinu askorbovú, ktorá má na pigmentové škvrny a rozjasnenie pleti okamžitý vplyv. Antioxidačné účinky derivátov vitamínu C aj účinky na posilnenie imunitného systému buniek dostávajú pokožku do nebývalej kondície. Patentovaná technológia CELLULAR WATER stimuluje energiu pokožky, účinne bojuje proti voľným radikálom a podporuje dobre fungujúci energetický metabolizmus. Vytvára optimálne, prirodzené prostredie pre kožné bunky, tu aj pre naplno a správne fungujúcu pokožku.

VITAMÍN C

Túto referenčnú molekulu v dermatológii s jej početnými vlastnosťami poznajú ženy a muži po celom svete. Vitamín C v askorbovej forme je hlavným prírodným antioxidantom v pokožke. Musí byť dodávaný z vonkajších zdrojov, pretože telo si ho nevie syntetizovať. Kyselina askorbová sa podieľa na množstve biologických funkcií nevyhnutných pre krásu, mladistvosť a zdravie pokožky, najmä na regulácii pigmentácie, ochrane proti oxidácii a syntéze kolagénu. Jeho koncentrácia s vekom a fotostarnutím klesá.

  • PROTI TMAVÝM ŠKVRNÁM Pôsobí na pigmentáciu pokožky na 2 úrovniach: • Inhibuje tyrozinázu (enzým zodpovedný za pigmentáciu). • Výrazne rozjasňuje hyperpigmentácie spôsobené slnkom alebo starnutím.
  • ANTIOXIDANT Jeho antioxidačné pôsobenie poskytuje fotoochranu proti UVA a UVB lúčom.
  • VYHLADENIE Vitamín C je schopný spustiť bunkovú diferenciáciu, čím zlepšuje vzhľad pokožky. Chráni keratínocyty a podporuje epidermálnu rekonštrukciu, preto sa používa počas procesu hojenia. Stimuluje tiež syntézu kolagénu a inhibítory degradácie kolagénu (TIMP-1).

Dvojitý výkon: okamžité + predĺžené uvoľňovanie

100% svieža a účinná receptúra, kde je kyselina askorbová zachovaná až do 1. použitia. Dvojkomorová fľaša zaručuje optimálne uchovanie kyseliny askorbovej.

  1. KYSELINA ASKORBOVÁ, biologicky aktívna forma vitamínu C Kyselina askorbová je hlavný prírodný antioxidant nachádzajúci sa v pokožke. Jeho antioxidačné, pigmentáciu regulujúce a vyhladzujúce pôsobenie je nevyhnutné pre zachovanie krásy a mladistvosti pleti.
  2. ASKORBYL GLUKOZID, forma vitamínu C s predĺženým uvoľňovaním vybraná výskumom Institut Esthederm Má vynikajúcu stabilitu a umožňuje postupné uvoľňovanie vitamínu C v epiderme. Askorbyl glukozid alebo AA2G™ je derivát vitamínu C, ktorý si zachováva svoju štruktúru, pokiaľ nie je v kontakte s pokožkou. Tento derivát vitamínu C, katalyzovaný enzýmami – alfa-glukozidázami – prirodzene produkovanými pokožkou, sa premieňa na kyselinu askorbovú.

DVOJÚČINNÝ VITAMÍN C, OKAMŽITÝ A DLHODOBÝ. Pri prvom použití sa prášok a emulzia zmiešajú a vytvárajú veľmi ľahkú a sviežu textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva a zostáva stabilná po dobu 14 dní. Na účinné pôsobenie proti tmavým škvrnám, nedostatku jasu a nerovnomernej farby pleti sa odporúča ošetrenie aspoň 2 fľaštičkami.

Použitie

Pri prvom použití sa prášok a emulzia zmiešajú a vytvárajú veľmi ľahkú a sviežu textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva a zostáva stabilná po dobu 14 dní. Používajte ráno a večer pred gélovým krémom INTENSIVE VITAMÍN C. Odporúčame ošetrenie aspoň 2 fľaštičkami, aby ste účinne pôsobili proti tmavým škvrnám, nedostatku jasu a nerovnomernej farbe pleti.

INTENSIVE GÉL-KRÉM VITAMÍN C

Vhodný na každodenné používanie, vysoko stabilný vitamín C s hladkou gél - krémovou textúrou. Výsledkom je žiarivá pleť, pigmentové škvrny používaním vyblednú a pleť je vyhladená.