Naučíme tvoju pleť správne sa opáliť

Naučíme tvoju pleť správne sa opáliť

20. marca sme oslávili prvý jarný deň, príroda sa pomaly prebúdza a všetci sa už tešíme na krásne slnečné dni, ktorých bude stále viac a viac. Našu pleť musíme na slniečko pripraviť, aj keď je ešte stále zubaté, a naučiť ju aby si zo slnka zobrala len to dobré. Opálenie pleti je tou najlepšou ochranou pokožky pred slnkom. Preto je lepšie pokožku naučiť adaptovať sa na slnko, ako ju pred ním nadmerne ochraňovať. Kozmetika Insitut Esthederm je symbolom dokonalého opálenia.


Podeľ sa s nami o svoje skúsenosti s opaľovaním s kozmetikou Institut Esthederm a získaj od nás ako darček účasť na skvelom školení, či skôr stretnutí, s odborníkmi z Institut Esthederm, ktorí ťa naučia ako sa správne starať o pleť počas leta.

Je pre nás dôležité, aby každá z Vás dokázala vyťažiť z kozmetiky Institut Esthederm maximum, aby si každá z Vás vedela zvoliť ten správny produkt a využila potenciál svojej pleti naplno. Aby sme však vedeli ako vám správne poradiť, potrebujeme poznať vaše skúsenosti s opaľovaním s kozmetikou Institut Esthederm. Napíšte nám aké máte skusenosti s opaľovanim, ktoré produkty využívate a ako Vám produkty vyhovujú.

Rozhodli sme sa preto pripraviť pre vás školenia, kde sa dozviete viac o tom ako Vašu pokožku pripraviť na slnečné dni, ako ju chrániť, ale predovšetkým ako naučiť Vašu pokožku správne sa opáliť. Každá z Vás, ktorá nám napíše a vyplní krátky formulár, dostane možnosť zúčastniť sa školenia, lepšie povedané stretnutia s odborníkmi na kozmetiku Institut Esthederm.

Školenia by sme radi zorganizovali v priebehu mesiaca jún v priestoroch nášho nového showroomu s kozmetikou Institut Esthederm v Bratislave na Plynárenskej ulici, ktorý by sme radi otvorili prave v júni.

Tešíme sa na všetky vaše správy, postrehy a skúsenosti s kozmetikou Institut Esthederm. Vyplňte prosím tento krátky formulár, a my Vás budeme následne kontaktovať. Tešíme sa na Vás :)

Naučíme tvoju pleť správne sa opáliť

Meno *

Email *

Mobil *

Mesto v ktorom žijete

Aké opaľovacie produkty Institut Esthederm používate

Vaše skúsenosti s opaľovacími produktmi Institut Esthederm

Powered byEMF HTML Contact Form

Report Abuse