KOZMETICKÝ SALÓN INSTITUT ESTHEDERM ART

KOZMETICKÝ SALÓN INSTITUT ESTHEDERM ART

Prečo práve Institut Esthederm ART, alebo "artový" pribeh.

Institut Esthederm ART je miesto, kde sa umenie našej pleti stretáva s umením ako takým. Dlho sme rozmýšlali nad tým, ako vytvoriť koncept, ktorý bude unikátny, niečim špecifický, resp. ako vytvoriť niečo, čím sa odlíšime.

Kozmetický salón pre nás predstavuje miesto oddychu, harmónie, pokoja, znamená pre nás miesto kde príde človek zrelaxovať. Miesto, kde si príde človek oddýchnuť tak fyzicky ako aj psychicky.

Tie isté pocity v nás vyvoláva aj umenie. Umenie, teda ART, v podobe krásnych obrazov, fotiek a iných umeleckých diel. V našom salóne sme sa rozhodli dať priestor nielen profesionálnym umelcom, ale aj našim klientkám. Mnohé z nich maľujú obrazy, alebo robia krásne fotky. Avšak často tieto ich diela skončia zabudnuté niekde v pivnici, na povale, alebo zastrčené v skrini. My sme sa rozhodli našich klientov osloviť a ponúkame im v našom salóne priestor, kde možu svoje diela vystaviť, prezentovať ich.

Toto bol prvý podnet k tomu, aby sme vytvorili kozmetický salón Institut Esthederm ART. Ale nielen to. Umenie chápeme aj trochu z iného pohľadu. To čo dokáže naša pleť v kombinácii s kozmetikou Institut Esthederm je niečo úžasne. To, ako sa dokáže rýchlo zregenerovať, ako sa dokáže zbaviť rôznych dysfunkcií je pre nás tiež určitou formou umenia. Jednoducho naša pleť pri používaní vhodných produktov, pri pravidelnej profesionálnej, ale aj domácej starostlivosti dokáže zázraky.

Jednoducho, kozmetický salón Institut Esthederm ART je miesto, kde si umenie našlo svoje MIESTO :)

Janka & Ivka & Števo & Mišo