INSTITUT ESTHEDERM a ranné / denné biznis líčenie

INSTITUT ESTHEDERM a ranné / denné biznis líčenie

V jednoduchosti je krása, a preto je súčasným trendom nahé líčenie, resp. nude líčenie. Biznis líčenie je neutrálnejšie, strohejšie, to ale neznamená, že má byť nudné. Pekná pleť, upravené obočie a kvalitná maskara zvýraznia pohľad.

Neustále zdôrazňované čistenie pleti má dôležité miesto: zbaví ju nečistôt a pripraví na samotné líčenie. Prípravky vždy vyberáme podľa typu pleti. V súčasnej dobe má veľa žien citlivú pleť. Na citlivú pokožku sú určené špeciálne prípravky, napríklad INSTITUT ESTHEDERM Calming Milk. Po dôkladnom odlíčení pleti naneste ukľudňujúci INSTITUT ESTHEDERM CALMING Biomimetic Sensi krém, ktorý ju upokojí a dodá sviežosť a potrebnú vlhkosť. Príznaky podráždenia očí (začervenanie, svrbenie, atď.) okamžite miznú po použití ukľudňujúceho krému INSTITUT ESTHEDERM CALMING EYE CONTOUR CREAM. Pleť je upokojená, posilnená, hydratovaná, dlhodobo sa znižuje jej citlivosť a pleť funguje normálne. Jemný krém, ktorý okamžite aj dlhodobo upokojuje a normalizuje obzvlášť jemnú a citlivú pleť okolia očí a zároveň zmierňuje opuchy a vačky pod očami.

Na denné líčenie je ideálne zvoliť skôr ľahký luxusný krém obohatený o aktívne zložky napríklad EVA GARDEN Perfekt Skin Foundation, ktorý je podkladom a starostlivosťou o pleť v jedinom produkte. Vďaka efektu mäkkého zaostrenia viditeľne zmierňuje znaky starnutia pleti.

Skvelým tipom pre prirodzený vzhľad sú tiež obľúbené BB krémy. BB Primer EVAGARDEN je účinná starostlivosť pre všetky typy pleti, dosahuje extrémne prirodzený vzhľad, obsahuje vysoko efektívne účinné látky spoločne s ochranným faktorom spf 15. Ochraňuje pleť pred vonkajším znečistením, hlavne pred toxikáciou z ťažkých kovov a predlžuje život buniek. Podporuje tvorbu kolagénu a elastínu.

Pri jemnom dennom líčení sa sústreďte na oči. Naneste podkladovú bázu EVAGARDEN Eye Primer, ktorá vyhladzuje ryhy a poskytuje hydratáciu očiam a zabezpečí anti-aging efekt. Očné tiene sú bez šmúh a škvŕn a dlho vydržia.

Veľmi dôležité pre výsledný efekt líčenia je upravené obočie. Ak si ho dáte profesionálne upraviť, doma ho stačí udržiavať už len tieňom alebo jemnou ceruzkou.

Ak vás trápia kruhy pod očami, potom určite do svojho líčenia zaraďte rozjasňovací korektor EVAGARDEN Impeccable Concealer, ktorý za prítomnosti extraktu z morských rias a rumančeka pomáha redukovať tmavé plochy pod očami a redukuje napuchnutie. Je jednoduchý na používanie a prirodzene splýva s pleťou.

Trojaký efekt na kruhy pod očami, vrásky a opuchy má EVAGARDEN 3in1 Eye Complex. Extrakt z koreňa ženšen a čajovníka čínskeho a ženšenu južného funguje ako antioxidant a odďaľuje starnutie buniek. Má telový odtieň, pleť nefarbí, je vhodný aj na citlivú pleť a aj pre mužov, ktorých tiež trápia kruhy okolo očí.

Po náročných dňoch v práci pre napodobnenie 8 hodín spánku za sekundu pre sviežu a zdravú pleť je najvhodnejší EVAGARDEN TOUCH OF LIGHT. Flavonoidy a keramidy vyťažené z pomarančov vytvárajú pozdvihujúci efekt okolo očí a podporujú mikrocirkuláciu krvi. Môžete aplikovať okolo očí, na najtmavšie miesta a na lícne kosti.

Na zvýraznenie pier použite kombináciu ceruzky a rúžu. Na denné biznis líčenie odporúčame EVAGARDEN BB Lipstick, ktorý je kombináciou rúžu a balzámu na pery. Ceruzku naneste na celú plochu pier, následne ju vyplňte rúžom.

Pomocou rozjasňovača EVAGARDEN Pearly Emulsion dosiahnete celkový rozjasnený vzhľad. Môžete ho aplikovať aj pod obočie alebo na horné okraje lícnych kostí. Vašim líčkam nezabudnite dodať zdravý odtieň ružovou lícenkou, napríklad EVAGARDEN Silky Blush 314 Emberglow. Budete vyzerať mladistvo, sviežo a zmyselne.