Farebný dotyk - Colorfultouch s Institut Esthederm

Farebný dotyk - Colorfultouch s Institut Esthederm

Kreatívna tvorba je v súčasnosti moderný relax, ako aj veľmi žiadaný únik z každodenného stereotypu. Sme zaťažení povinnosťami, preto by sme si mali vedieť harmonizovať vlastnú energiu. Často si to ani neuvedomujeme a hľadáme vhodné spôsoby sebarealizácie. Šport, kultúra alebo jednoducho záujmy z ktorých máme radosť, upokojujú nás alebo naopak nám dodávajú vnútornú silu, sú prostriedky, ktorými prirodzene vyjadrujeme emócie a svoj temperament. Smieme sa v nich slobodne prejaviť. Pomáhajú nám uvoľniť stres a napätie.

Ten, kto dokáže počúvať svoj vnútorný hlas a vníma svoje potreby, vie si vybrať ako správne kontrolovať svoju rovnováhu. Ale sú aj takí, ktorým treba pomôcť vybrať správnu cestu.

Institut Esthederm ART okrem odbornej a profesionálnej starostlivosti o pleť a estetickú krásu ponúka aj možnosť dotknúť sa Vašej duše pomocou farieb.

Doprajte si komfort podporiť Vašu prirodzenú krásu vnútornou harmóniou a duševnou rovnováhou. Dokážeme Vám pomôcť pri hľadaní a nachádzaní Vášho potenciálu.

  • My poznáme spôsob ako sa sami zorientujete vo vlastnom prežívaní.
  • Vy spoznáte spôsob ako sa dajú kreatívne vyjadriť Vaše pocity prostredníctvom farieb, čo Vám zároveň odhalí Vaše skryté tajomstvá.

U nás si vyskúšate kreslenie a maľovanie mandál, ktoré o Vás prezradí oveľa viac ako očakávate. Farbami sa dotknete Vašej pravej podstaty, objavíte bezpečie svojho stredu. Spoločne urobíme rozbor osobnej farebnej vibrácie. Vytvoríte si osobnú mandalu.

Všetci chceme byť krásni a dokonalí, príťažliví a atraktívni, výnimoční a originálni. Je pre nás dôležité ako nás vníma okolie. Je pre nás dôležité ako sme spokojní sami so sebou. My Vás naučíme nosiť Vašu krásu tak, ako si zaslúži.

Mandala je pravzor

Farebný kruh, symbol celku a celistvosti, so stredom, ktorý musíte objaviť a hranicami, ktoré si určujete iba Vašim vlastným rozhodnutím. Je to nekonečná mozaika tvarov, neobmedzený kolorit s osobitou dynamikou. Do mandaly môžete vložiť Váš osobný príbeh, je v nej ukrytá Vaša originalita. Výber farieb sú Vaše vedomé a nevedomé rozhodnutia a aj nimi vytvárate obraz Vašich pocitov. Tvorba mandál je kontakt s umením, tvorivosťou. Je to relax a meditácia.

cena 50,00 Eur / 80 minút sebarealizácie, konzultácie a rozbor

Andrea Polívková – poradenstvo pri tvorbe mandál, rozbor kreslenej tvorby a osobná konzultácia.

Kolorterapii v rámci holistiky sa venujem 9 rokov. Som absolventka 6-ročného štúdia holistiky, absolvovala som úvod do Arte terapie. Mám niekoľkoročné skúsenosti s využitím farieb ako významnej alternatívnej podpory fyzickej a duševnej kondície človeka.