Institut Esthederm E.V.E. sérum - prirodzená samoregenerácia pleti v každom veku.

Institut Esthederm E.V.E. sérum - prirodzená samoregenerácia pleti v každom veku.

Institut Esthederm E.V.E. sérum - novinka, ktorá obsahuje 51 biomimetických látok pre podporu regenerácie, spevnenie, rozjasnenie pleti, obnovu hutnosti a omladenie.

Sérum EVE (essential vital elements - esenciálne vitálne prvky), to je 15 rokov výskumu jedinečného zloženia pre mladistvú pleť. 51 biologicky dostupných látok, úplne bezpečných a nevyhnutných pre bunkový metabolizmus a fungovanie kožného tkaniva.

Koža je biologicky naprogramovaná k tomu, aby sa sama opravovala a uchovala si mladistvosť za podmienky, že bude mať vždy k dispozícii všetky výživné látky, ktoré potrebuje k životu, obrane a regenerácii. Žiaľ vek, agresívne faktory a nevhodný životný štýl spôsobujú nedostatok týchto zásadných látok potrebných k životu a pôsobí proti schopnostiam buniek sa o seba postarať.

Institut Esthederm predstavil nový prístup k starostlivosti o pleť - veľká inovácia na poli starnutia pleti

Sérum E.V.E. od Institut Esthederm umožuje pleti sa samostatne regenerovať a to vďaka šíreniu jedinečnej kultúry, ktorá vytvára nevyhnutné životné podmienky pre pleť. Sérum E.V.E. postupne uvolňuje všetky výživné látky potrebné pre výživu a reprodukciu buniek a dáva každej pleti možnosť obnovy v akomkoľvek veku. Každý deň sa pleti dostáva stimulačného, energetického a životodarného prostredia, ktoré jej umožňuje sa každým dňom regenerovať a omladzovať.

Hlavnými účinkami starostlivosti E.V.E. sérum je optimalizácia základných funkcií buniek: respirácia, delenie, rast, vlastná ochrana, komunikácia. Výsledkom je odvrátený proces starnutia, samoregenerácia pleti. Pleť je prirodzene obnovovaná, získava späť svoju textúru a je viac rozjasnená. Pleť je bezprostredne a udržateľne omladená.

Zloženie

E.V.E. sérum vďaka svojmu zloženiu optimalizuje výživné prostredie buniek. Patent EVE (essential vital elements) to je 51 látok, 100% biomimetických:

  • 21 aminokyselín
  • 6 minerálnych solí
  • 6 stopových prvkov
  • 9 vitamínov
  • 3 sacharidy
  • 5 nukleotidov
  • 1 peptid

Bunky vďaka tomu majú prístup ku všetkým látkam potrebným pre ich životné funkcie.

Použitie

Nanášajte večer ľahkými tiahlimi pohybmi na tvár, krk a oblasť dekoltu. 1 až 2 pumpičky sú dostatočné. Na základe stavu pleti aplikujte samostatne alebo spoločne s univerzálnou starostlivosťou alebo špecifickými produktmi odporúčané vašou kozmetičkou.

Ideálne ako ošetrenie po dobu 4 až 6 týždňov pri každej zmene ročného obdobia.