Detoxikácia a ochrana pleti s Institut Esthederm

Detoxikácia a ochrana pleti s Institut Esthederm

Pri prechodoch ročných období je bežné, že sa nám viditeľne zhorší pleť, a to hlavne na jar. Telo signalizuje problematické prejavy práve cez pokožku.

Ako detoxikovať pleť a eliminovať nepekné prejavy, ktoré sú prejavom nášho životného štýlu?

Prvým krokom je urobiť si poctivé vyčistenie pleti pomocou produktov z rady Esthederm Osmoclean. Ako správne postupovať nájdete prehľadne vysvetlené v článku na našej stránke (klik tu) : Domáca starostlivosť o pleť s Institut Esthederm.

Až 7% vzduchu, ktorý dýchame, je prostredníctvom našej kože. Avšak, vzduch je stále viac znečistený, najmä v mestskom prostredí, čo spôsobuje veľké škody na pokožke a predčasné starnutie pokožky. Institut Esthederm nám ponúka riešenie vo forme dvoch skvelých produktoch.

Pred týmito škodlivými faktormi životného prostredia vyvinul INSTITUT ESTHEDERM revolučný produkt CITY CREAM GLOBAL DAY CARE - Denný ochranný krém. Tento produkt starostlivosti o pleť pôsobí ako ochranný štít, vytvorí na pokožke biologickú bariéru. Chráni Vašu pokožku pred nepriaznivým vonkajším prostredím, zachytáva voľné radikály a zároveň Vás chráni pred slnkom.

City krém aplikujte ráno, na záver starostlivosti po vyčistení pleti a až po aplikácii odporúčaneho denného krému (prípadne aj séra).

No a na záver rannej starostlivosti o pleť (pred odchodom do práce) odporúčame použiť CITY PROTECT IN CELLIUM SPRAY - bunková autoochrana a starostlivosť. Tento ochranný sprej chráni našu pokožku pred nepriaznivými vplyvmi životného prostredia, smogom, znečistením, voľnými radikálmi. Zároveň posilňuje jeho prirodzenú obranyschopnosť, takže je lepšie vybavená pre boj s foto-ageingom. Prirodzená obranyschopnosť pokožky je posilnená tak, aby lepšie odolávala vonkajším negatívnym vplyvom v každodennom živote. Sprej aplikujte na tvár, telo a vlasy zo vzdialenosti 20 cm. Je vhodný pre všetky typy pleti, dokonca aj pre citlivú pleť, ktorá je vystavená negatívnym vplyvom životného prostredia.