Institut Esthederm akcia leto

UŽITE SI SLNEČNÉ DNI. DARČEK NA LETO OD INSTITUT ESTHEDERM - BEZPEČNÉ A KRÁSNE OPÁLENIE

Akcia bola ukončená 15.9.2021

V HARMÓNII SO SLNKOM A S POKOŽKOU, PRIPRAVTE SA NA LETO

Slnečných dní už máme stále viac a my sme si pre Vás preto opäť pripravili skvelý slnečný darček :) Už pri kúpe 2 rôznych letných produktov INSTITUT ESTHEDERM Sun Care Vás odmeníme jedinečným produktom, tonovacím protivráskovým krémom na opaľovanie BRONZ REPAIR SUNKISSED v hodnote 77€ :) Ak máte záujem o iný darček, jemný telový peeling GENTLE BODY SCRUB 200ml v hodnote 25€ napíšte nám to prosím do poznámky :) Doprajte si komplexnú SUN CARE starostlivosť o pleť a užite si slnečné lúče ako nikdy predtým.

Stačí, ak si do objednávky pridáte dva rôzne opaľovacie produkty a darčekový produkt Vám bude do objednávky automaticky vložený. Ak si objednáte 4 letné produkty, darčeky dostanete dva, atď ;)

*Ponuka sa nevzťahuje ku kúpe produktu MICELLAR AFTER SUN SHOWER GEL - TELOVÝ SPRCHOVÝ GEL PO OPAĽOVANÍ.

Jar je už v plnom prúde a dni sú stále krajšie a slnečnejšie. Preto by sme už teraz mali myslieť na krásne a bezpečné opálenie. Predovšetkým v prípade pleti, ktorá má sklon k tvorbe pigmentových škvŕn. Rozhodnite sa pre produkt ESTHEDERM PHOTO REVERSE - ochranný krém pre pleť s pigmentovými škvrnami.

Prvá slnečná starostlivosť, ktorá zosvetľuje pokožku aj pri pobyte na slnku. Odstraňuje pigmentové škvrny a zároveň pleť dokonale chráni pred slnečnými lúčmi a negatívnymi účinkami slnečného žiarenia. Je možné používať aj ako denný krém za slnečného počasia. Aktuálne máme v ponuke už aj Photo Reverse tónovaný, prvú rozjasňujúcu tónovanú slnečnú starostlivosť proti pigmentovým škvrnám s veľmi vysokou ochranou. Vybrať si môžte svetlo béžový, alebo stredne béžový odtieň.

Kliknite a pozrite si kompletnú ponuku produktov INSTITUT ESTHEDERM SUN CARE