Cesta do sveta dlhodobej krásy

Cesta do sveta dlhodobej krásy

Stav a potreby pleti sa menia vplyvom ročného obdobia a etapami nášho života. Aby Vaša pleť naštartovala svoje prirodzené procesy pre dlhotrvajúcu krásu, ja ideálne začať Vašu cestu ku krásnej a zdravej pleti individuálnou diagnostikou Vašej pleti. Či už sa rozhodnete pre online diagnostiku priamo na našej stránke, alebo zvolíte návštevu kozmetického salónu, výsledkom je vždy kompletný program starostlivosti o Vašu pleť. Každý zákazník je pre nás výnimočný a jedinečný, preto sa každej diagnostike venujeme maximálne profesionálne.

Celé portfólio produktov INSTITUT ESTHEDERM je zložené tak, aby pokrylo potrebu každého stavu pleti. Či už je to dehydratovaná pleť, mastná pleť, citlivá pleť, povädnutá pleť, pleť bez energie alebo pleť so zníženou tvorbou kolagénu, elastínu a ďalších štrukturálnych zložiek.

Ideálnu cestu domácej starostlivosti o pleť s kozmetikou INSTITUT ESTHEDERM tvorí

  • Každodenné čistenie pleti, okolia očí a pier. Túto starostlivosť Vám zabezpečí odličovacie mlieko, tonikum, po prípade purifikačná pena a tonikum. Pre starostlivosť o pery a očné okolie je vhodný dvojzložkový odličovač alebo micelárna voda.
  • Dôkladné hĺbkové dočistenie Vašej pleti hlbkovým čističom pórov a rozjasňujúcou maskou aspoň raz týždenne.
  • Rozpoznanie potrieb a zvýšenie kvality pleti pomocou inteligentného séra Cellular Concentrate Serum, ktoré pôsobí ako intenzívna celodenná a nočná kúra.
  • Každodenná starostlivosť o Vašu pleť denným krémom a špeciálnym krémom na očné okolie.
  • Použitie špeciálnych produktov počas období s väčšou záťažou na pleť. V zime použitím produktov, ktoré chránia a vyživujú Vašu pleť. V lete ochranným opaľovacím programom INSTITUT ESTHEDERM pre prirodzené opálenie pleti, ako prirodzenú ochranu Vašej pleti pred slnkom.


INDIVIDUÁLNA DIAGNOSTIKA PLETI

Zverte svoju pleť do rúk profesionálov. Aj Vaša pleť môže byť krásna. Pri individuálnej diagnostike pleti zistíte aktuálny stav Vašej pleti a jej momentálnu potrebu. Podľa aktuálnej potreby Vašej pleti Vám odporučíme vhodnú starostlivosť ako aj ošetrenie.

KOZMETICKÉ OŠETRENIE

Počas ošetrenia kozmetička vidí, ako Vaša pleť reaguje na dané ošetrenie a produkty a vie správne identifikovať prípadné ďalšie dysfunkcie pleti. Vidí ako sa Vaša pleť počas ošetrenia správa a môže ďalej upraviť a navrhnúť ďalšiu potrebnú starostlivosť o Vašu pleť.

DOMÁCA STAROSTLIVOSŤ

Ošetrovať pleť v kozmetickom salóne však nestačí. Pre naštartovanie tých správnych mechanizmov je potrebné pleť trénovať používaním správnych produktov, ktoré vedú k zdravej a krásnej pleti. Preto je dôležitá kombinácia ošetrenia v kozmetickom salóne a domácej starostlivosti.