BRONZ REPAIR SUNKISSED OCHRANNÁ A SPEVŇUJÚCA TÓNOVACIA SLNEČNÁ STAROSTLIVOSŤ

BRONZ REPAIR SUNKISSED OCHRANNÁ A SPEVŇUJÚCA TÓNOVACIA SLNEČNÁ STAROSTLIVOSŤ

Slnečná starostlivosť s komplexným účinkom. Nový Bronz Repair Sunkissed obsahuje slnečný púder s efektom letného opálenia, ktorý môžete používať počas celého leta!
Zachovaná mladosť, efekt ľahkého opálenia, krajšia a žiarivejšia pokožka v meste alebo na pláži aj pri akejkoľvek intenzite slnka. K dispozícii je pre 2 úrovne intenzity slnečného žiarenia ** normálne slnko (Slovensko, stredná Európa...) ako aj *** extrémne slnko (exotika,...).


JEDINEČNÝ PRÍSTUP INSTITUT ESTHEDERM K SLNKU, KTORÝ SPOCHYBŇUJE MNOHÉ PREDSUDKY ...

SO SLNKOM, NIE BEZ NEHO

Slnko je nevyhnutné pre život: je zdrojom tepla, svetla, stimuluje tvorbu vitamínu D a pomáha potláčať depresiu. Institut Esthederm sa rozhodol, že so slnkom bude spolupracovať, nie bojovať proti nemu.

JE LEPŠIE PRISPÔSOBIŤ SA SLNKU, AKO SA PRED NÍM NADMERNE CHRÁNIŤ

Nadmerná ochrana pokožky používaním príliš vysokých ochranných faktorov spôsobuje, že pokožka stráca schopnosť prirodzene sa adaptovať a podporuje nadmerný pobyt na slnku. Produkty slnečnej starostlivosti od Institut Esthederm optimalizujú prirodzenú schopnosť pokožky chrániť sa pred slnkom.

POKOŽKA SA OPÁLENÍM CHRÁNI SAMA

Opálenie je prirodzený obranný mechanizmus pokožky. Melanín, farebný pigment zodpovedný za opálenie, obsahuje výnimočný antivoľný radikál, ktorý má schopnosťabsorbovať UV žiarenie a chrániť DNA.

OPAĽOVANIE NESPÔSOBUJE STARNUTIE POKOŽKY

Pri nadmernom vystavení slnku sa prirodzená obranyschopnosť pokožky vyčerpá a je potrebné optimalizovať ju. Patent GLOBAL CELLULAR PROTECTION obmedzuje rozsah poškodenia spôsobeného voľnými radikálmi, optimalizuje regeneráciu buniek a chráni pokožku pred fotostarnutím.

KAŽDÝ BY MAL MAŤ MOŽNOSŤ VYCHUTNAŤ SI SLNEČNÉ LÚČE

Vďaka našim skúsenostiam a odborným znalostiam v oblasti bunkovej biológie dokážeme vytrénovať aj tú najcitlivejšiu alebo najintolerantnejšiu pokožku: dokážeme regulovať,ako reaguje na slnečné svetlo, a dokážeme zvýšiť jej toleranciu postupným predlžovaním pobytu na slnku.

OCHRANNÝ SLNEČNÝ FAKTOR (SPF) NESTAČÍ

SPF sa zameriava na nebezpečenstvo spálenia od slnka, no nie na riziko starnutia pokožky alebo fotosenzibilizácie. Produkty slnečnej starostlivosti od Institut Esthederm chránia pokožku ďaleko nad rámec ochrany, ktorú poskytuje ochranný slnečný faktor. Stimulujú schopnosť pokožky prispôsobiť sa slnečnému svetlu a chránia ju pred fotostarnutím. Zároveň potláčajú zápal, čo je ďalší negatívny faktor, ktorý prispieva k starnutiu pokožky.


Slnečná starostlivosť s komplexným účinkom. Nový Bronz Repair Sunkissed obsahuje slnečný púder s efektom letného opálenia, ktorý môžete používať počas celého leta!

  • Trojitá ochrana buniek: antioxidačné vlastnosti, protizápalové účinky, ochrana DNA.
  • Rovnako intenzívna filtrácia UVA aj UVB lúčov.
  • Rýchlejšie, hlbšie a trvácnejšie opálenie.
  • Vrásky a jemné ryhy sú vyhladené, pokožka je pevnejšia a vypnutejšia.
  • Aktívna hydratácia vďaka celulárnej vode.
  • Pokožka vyzerá lepšie, je chránená a zregenerovaná – jednoducho žiari.

Bezprostredne po aplikácii sú jemné ryhy vyhladené a pleť získava zlatistý nádych.

Výnimočná hydratácia, veľmi príjemná textúra pre maximálne prirodzené zlatisté opálenie.

Jemná krémová textúra obsahujúca aktívne zvlhčujúce zložky, hydratujúce polyoly a polysacharidy, ktoré sú výsledkom biotechnologického vývoja, je obohatená o kremíkové mikroguľôčky, zlatisté perličky a pigmenty so žiadaným efektom rozostrenia.

Čo robí tento krém mimoriadne výnimočným? Nekomedogénne zloženie krémovej konzistencie. Pleť ihneď vyzerá krajšie a rovnomernejšie*

Univerzálny zlatistý odtieň, ktorý vyhladzuje vrásky, prekrýva jemné ryhy a rozptyľuje svetlo vďaka starostlivo vyberaným pigmentom zaisťujúcim ľahko opálený prirodzený vzhľad, ktorý nevyzerá ťažko ani nezaťažuje pleť.

*Kolorimetrický test, ktorého sa zúčastnilo 10 žien fototypu II, III a IV, vo veku 29 až 68 rokov, s pigmentovými škvrnami na tvári.


1986

BRONZ REPAIR

1. Starostlivosť na opaľovanie bez vrások

Krém BRONZ REPAIR vyčnieva z radu už od svojho vzniku vďaka trojitému účinku: ochrana pred slnkom, účinok proti vráskam a stimulácia opálenia.

Krém BRONZ REPAIR získal množstvo ocenení a u svojich používateľov má štatút ikony. Udáva štandard v oblasti slnečnej starostlivosti s účinkom proti vráskam.

Jeho vedecky dokázaná účinnosť, výnimočné zloženie a podmanivá vôňa presvedčila milióny žien, aby zverili mladosť a ochranu svojej pokožky do rúk Institut Esthederm.

2018

BRONZ REPAIR SUNKISSED

1. Tónovacia slnečná starostlivosť od Institut Esthederm

Získajte náskok pred letom - krém Bronz Repair je teraz k dispozícii aj v tónovacej verzii pre okamžitý efekt zlatistej prirodzenej pleti.

Výhody, ktoré poskytuje krém Bronz Repair - účinok proti vráskam, ochrana a stimulácia opálenia - sme skombinovali s púdrom s efektom slnečných odleskov, ktorý rozžiari pokožku každého odtieňa a vyzdvihne jej krásu vďaka dokonale zachovanej mladistvosti.

Krém BRONZ REPAIR je teraz neoddeliteľnou súčasťou starostlivosti o tvár a pleť a do každodennej rutiny ho treba zaradiť s príchodom teplejšieho počasia, aby ste okamžite získali prirodzene zlatistú pleť.

Táto bunková ochrana stimuluje prirodzené obranné mechanizmy pokožky, zaisťuje trvalú prevenciu poškodenia spôsobeného celým slnečným spektrom (UVA a UVB lúče, infračervené žiarenie, viditeľné svetlo) a chráni pred znečistením ozónom. Prináša to celý rad výhod pre pokožku:

Antioxidačné vlastnosti: Zabraňujú urýchleniu starnutia pokožky – tvorba vrások, strata pevnosti (testovanie in vitro).

Protizápalový účinok: Zabraňuje starnutiu v dôsledku zápalových procesov a tvorbe pigmentových škvŕn (testovanie ex vivo s UVA + UVB žiarením, prevencia poškodenia buniek v dôsledku spálenia od slnka, TNF-α a PGE2).

Ochrana zamše: Zabraňuje syntéze MMP1 – látky, ktorá je zodpovedná za poškodzovanie kolagénových vlákien (test s celým svetelným spektrom).

Ochrana DNA: Poškodenie DNA spôsobuje zmeny v genetickom materiáli buniek (H2Ax, testovanie in vitro s UVA žiarením).Rovnaká úroveň ochrany proti UVA aj UVB žiareniu, čo presahuje požiadavky európskych smerníc.

TECHNOLÓGIA REPAIR
ZABRAŇUJE TVORBE VRÁSOK A KORIGUJE VRÁSKY

Táto technológia kombinuje biomimetické oligopeptidy s koncentrovanými triterpénmi získanými z rastliny Centella asiatica.Optimalizuje regeneráciu nosných vlákien v hlbokých vrstvách kože a obnovuje syntézu kolagénu, fibronektínu a kyseliny hyalurónovej, ktorá vekom slabne. Taktiež pomáha predchádzať poškodzovaniu týchto látok, ku ktorému dochádza v intenzívnejšej miere pri vystavení UV lúčom.

PATENT ADAPTASUN
OPTIMALIZUJE, ZLEPŠUJE A ZDOKONAĽUJE OPÁLENIE

Stimuláciou tvorby melanínu aktivuje proces pigmentácie a podporuje opálenie, ktoré je výsledkom prirodzenej fotoochrany pokožky.

PATENT CELLULAR WATER
HYDRATUJE A OPTIMALIZUJE ENERGETICKÚ BILANCIU BUNIEK

Táto voda, ktorá má podobné vlastnosti ako voda obsiahnutá v pokožke, reaktivuje energiu v bunkách, čo zaisťuje optimálnu funkciu buniek.
Celulárna voda spĺňa tri základné parametre, ktoré musia mať fyziologické tekutiny, aby nedochádzalo k narušeniu bunkovej rovnováhy: správne pH, odolnosť voči oxidácii a správna koncentrácia minerálnych solí.

Zatiaľ žiadne produkty.